Webshop Offerte aanvragen
(0) 224 29 07 88

Valbeveiliging

Valbeveiliging

Definitieve Valbeveiliging
Om de risico's,  die resulteren uit het inventarisatierapport, te beperken en te voldoen aan de huidige eisen kan Toes Dakbeheer B.V. een definitieve valbeveiliging voor u aanbregen. Veiligheid op daken is van enorm belang voor alle mensen die beroepshalve op het dak moeten zijn. 

De valbeveiliging van Toes Dakbeheer B.V. voldoet aan alle wettelijke veiligheidseisen en voorschriften zoals:

  • balustrades
  • ankerpunten voor lassers
  • hek -en leuningwerk
  • kooiladders
  • bevestigingspunten voor uw persoonlijke aanlijning.

    Toes Dakbeheer B.V. kan u het complete Vertic systeem leveren en aanbrengen. Uiteraard kan Toes Dakbeheer B.V. het jaarlijks beheer hiervan ook verzorgen. Dit kan eventueel gelijktijdig met het dakonderhoud.

Risico inventarisatie (RI&E)

Bestaande daken worden voor onderhoudsdoelstellingen regelmatig betreden voor inspectie en kleine reparaties van het dak zelf of van de luchtinstallaties die zich op het dak bevinden. Denk dan aan de installaties voor luchtbehandeling, bliksembeveiliging en zonwering. In sommige gevallen fungeert het dak dan als toegangsweg voor de glazenwassers om de lichtstraat te bereiken of een glazenwasinstallatie voor gevelbewassingen.

Toes Dakbeheer B.V. kan een Risico Inventarisatie en Evaluatie voor u uitvoeren, om zo te zorgen dat u nooit voor vervelende verrassingen komt te staan!