Webshop Offerte aanvragen
(0) 224 29 07 88

Onderhoud

Onderhoud

Meestal wordt u er op het verkeerde moment aan herinnerd dat er een dak op uw gebouw niet functioneert… op het moment dat er lekkage is!
Daarom doet Toes Dakbeheer B.V. er alles aan om uw dak(en) optimaal te onderhouden. In het geval van bijvoorbeeld een onverwachte lekkage staat Toes Dakbeheer B.V. voor u paraat! Daken die bij Toes Dakbeheer B.V. in onderhoud zijn genieten altijd voorrang bij een lekkagemelding.

Van standaard tot maatwerk

Toes Dakbeheer B.V. biedt verschillende onderhoudscontracten voor uw dak. Aan de hand van een aantal factoren (bijvoorbeeld de leeftijd van uw dak, ligging en gebruik ervan) wordt in overleg met u bepaald welk onderhoudscontract het beste aansluit bij uw eisen en wensen.

Een inspectie vindt normaliter één keer per jaar plaats. Tijdens deze inspectie worden uw daken objectief door onze specialisten gecontroleerd. Ook kleine werkzaamheden tijdens deze inspectie, zoals het reinigen van de hemelwaterafvoeren en het zuiveren van de daken en directe noodzakelijke reparaties vallen binnen het kader van dit standaard onderhoudscontract. Binnen een week na deze inspectie ontvangt u een duidelijk inspectierapport.